Соня Колтуклиева, фейсбукДобър вечер, Слави. Как си, беше ли в

...
Соня Колтуклиева, фейсбукДобър вечер, Слави. Как си, беше ли в
Коментари Харесай

Добър вечер, Слави. Ти се заканваше да изчегърташ ГЕРБ, а то Киретата изчегъртват ИТН


Соня Колтуклиева, фейсбук

Добър вечер, Слави. Как си, беше ли в “Естѐ ”, хапна ли добрѐ? Надявам се да си в настроѐние.

Онзи ден ти се разгневѝ, през днешния ден твоят Тошко се подпа̀ли… Кире дори не ви отразѝ.

Твой доближен ми показа, че малко преди основаването на това държавно управление, на сказка в 7/8-ми, ти си споделил на Кирил и Асен – желая Българска народна банка и Българска национална телевизия. Те са поклатили с глава и сте си стиснали ръка.

Минаха-не-минаха 3 месеца и те се отмѐтнаха. Започна неравна борба сред твоя претендент за гуверньор Любомир Каримански и сред техния претендент Андрей Гюров – неравна, тъй като в компроматната война ръководещата формация “Продължаваме смяната ” пусна на комфортните медии документи, достъпът до които е сложен, съвсем неосъществим – по всичко проличава, че са употребявани службите, банки и отдел “Личен състав ” в Народното събрание, с цел да се сглоби компроматна операция. Мачкат!

Наложи ти се, драги Слави, доста горчивини и унижения да преглътнеш от вчерашни запъртъци и нагли ПъдПъдъци. Жал ми е за теб, почтено! Знам, че влезе в политиката поради идея, в която ти вярваше и с която увлече доста хора.

Нооо…Първо, безскрупулно те изиграха президентът, Мая&Таня, Христо и компания, след това пристигнаха тези лензещи се продавачи на илюзии, които ти откраднаха част от електората с доста пари, с машини и благодарение на страната, изкомандвана от президента.

Разбирам, греша ти в раната. Съжалявам, не желая да те оскърбявам и да те оскърбявам. Обаче, това е Истината.

Последните дни са безусловно шизофренични. Ти се заканваше да изчегърташ ГЕРБ, а то Киретата изчегъртват Има Такъв Народ и твоите хора към този момент са в нервна рецесия: Любомир Каримански е заплашван; Гроздан Караджов е предизвикван; Теодора Генчовска е навряна в миша дупка; Александър Николов е забъркан в скандал с Херо Мустафа; Ива Митева основателно е възмутена от юридическата неплатежоспособност на Никола Минчев… Пред очите ни цялата ръководеща бутафория се разпада, само че от това страдаш най-вече ти. Корнелия се уреди, Христо се подреди… единствено ти си изолиран и неглижиран.

Твоето присъединяване, драги Слави, в това ръководство е наужким – носи ти доста повече негативи, съвсем никакви позитиви. #Харакиро тимът Киро-Асен-Лена-Лорер са си създали схемите, зареждат батериите на Иво Прокопиев, овладяват връх след връх: от ББР до Българска народна банка. Всичко е тъкмо. Те са си на 6!

А ти, Слави?! Къде отиваш ти? Влачиш тежък товар от непознати грехове – мръсни и непростими.

Има Такъв Народ наподобява жертван на забвение. Освен, ако…

Освен, в случай че “Има подобен народ ” не напусне Народното събрание! Това ще ти върне любовта на почитателите, доверието на гласоподавателите и политическите шансове.

Ще избави достойнството ти!

Недей да чакаш да пристигна месец юни, с цел да схванеш, че си бил измамен – всички сме били излъгани – за влизането на Северна Македония$Албания в Европейския съюз. Тогава ще бъде прекомерно късно и доста мъчително.

Колкото по-рано покажеш темперамент и увереност, толкоз повече проценти ще вдигнеш на неизбежните предварителни избори.

Марката Има Такъв Народ още не е девалвирала. Дай й самочувствие и стойност.

Само ти можеш!

Само ти, Слави!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР