Sony представи на геймърите първи поглед върху дизайна на следващата

...
Sony представи на геймърите първи поглед върху дизайна на следващата
Коментари Харесай

PlayStation 5: Sony показа конзолата си от следващо поколение

Sony показа на геймърите първи взор върху дизайна на идната си подпора PlayStation 5, както и някои от заглавията, които се чака да бъдат шлагер на пазара.

Първоначален взор - PlayStation 5 идва с черно ядро, заобиколено от закривен бял кант. Конзолата ще свети в синьо.

Игрите - чакат се две продължения на най-продаваните игри за PS4 - Spider-Man: Miles Morales и Horizon: Forbidden West.

Новата подпора на Sony обаче ще започва дружно с конкурентния Microsoft Xbox Series X. Очаква се това да стане преди края на годината.

" Въпреки че към момента има доста въпроси без отговор по отношение на PS5, а точно цената и датата на стартиране, мисля, че с разкриването Sony направи тъкмо това, което трябваше да бъде направено ", разяснява пред BBC Лаура Кейт Дейл - критик на игри на свободна процедура.

По думите ѝ обаче хората в Twitter са мощно разграничени по въпроса дали харесват или ненавиждат новия външния тип PS5. И въпреки всичко, значимото е какво има в кутията.
 Снимка 483302
Източник:

Параметри

Sony уточни, че PS5 ще има нови хардуерни функционалности, в това число 3D Audio и 4K Blu-ray плейър. Компанията също по този начин съобщи, че новата подпора ще бъде издадена във версия без диск.

На представянето на първите данни за новата подпора, което беше онлайн и на запис, бяха показани и доста нови игри.

PlayStation 5 ще бъде пуснат в продажба по-късно тази година, седем години след PS4. Освен че ще може да дава усъвършенствани визуализации, новата машина разполага и с персонализиран корав диск, който ще радикално да понижи времето за натоварване.

Sony построява библиотека със стартови заглавия, която ще бъде налична единствено на устройството от ново потомство. Това ненапълно се сблъсква с политиката на Microsoft, която пуска новите игри като настоящи за всички конзоли. Но Sony могат да си разрешат това.

Последната подпора на Sony PS4 в международен мащаб води по продажби Xbox One с повече от 100%, като разликата в Съединени американски щати е доста по-голяма.

Най-вълнуващите моменти за геймърите - PS5 ще предложи нов контролер, като се чака адаптивните задействащи механизми да оферират по-задълбочена и по-смислена противоположна връзка за геймплея. " Другото е свръх бързото зареждане. В PS5 чакането ще бъде нещо от предишното ", разяснява Робърт Карп -директор по създаването за Англия в гайминг компанията Codemasters.
 Снимка 483305
Източник:

Covid-19 предизвикателство

Докато конзолите от идващото потомство на Sony и Microsoft ще се бият за продажбите, и двата колоса са изправени пред предизвикването да започват в миг, когато пандемията на новия ковид може да се удължи, което значи по-ниска покупателна дарба на потребителите.

И двете компании са се запътили към декември 2020 година, само че не е ясно какво тъкмо ще бъде търсенето.

" Конзолните игри се оказаха устойчиви на стопански спадове ", написа Пиърс Хардинг-Ролс в записка за Ampere Analysis. " Въпреки това рецесията и възходящата безработица в основни територии за продажбите ще подкопаят приемането (на новите модели) - по-малко при стартирането им, (но) доста повече след средата на 2021 година. "
 Затишие преди стихия: Sony регистрира 50% по-малко облага преди стартирането на PlayStation 5
Затишие преди стихия: Sony регистрира 50% по-малко облага преди стартирането на PlayStation 5

Компанията увеличи прогнозата си за облага до края на финансовата година
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР