Sony Pictures Television обяви официално подгряващото дългоочакваната премиера на Имало

...
Sony Pictures Television обяви официално подгряващото дългоочакваната премиера на Имало
Коментари Харесай

Филмите, които вдъхновиха Тарантино за Имало едно време в Холивуд

Sony Pictures Television разгласи публично подгряващото дълго чаканата премиера на " Имало едно време в Холивуд " събитие, което AXN ще излъчи в седмицата 5-11 август под заглавие " Имало едно време в Холивуд " и Куентин Тарантино показват " Седмица на филмите за шейсетте години ".
Маратонът ще се състои от девет кино лентата от филмотеката на Columbia Pictures, снимани в интервала 1958 – 1970 година, персонално подбрани от Тарантино.
Общото сред тях е, че всеки един е послужил като ентусиазъм за последната му лента, в която действието се развива през 1969-та, а първият филм AXN България ще излъчи на 5 авгсут.
Поредицата включва и особено снимани диалози сред Тарантино и създателят на съответният филм, а историкът Ким Морган ще съпровожда всяко лъчение с любопитни обстоятелства в ретроспекция и със подиуми от " Имало едно време в Холивуд ", които феновете ще видят за първи път.
" Sony Pictures ми даде каталога на Columbia Pictures, с цел да мога да подбера поредност от филми, посредством които да пресъздам времето, в което се развива действието на " Имало едно време в Холивуд ", а точно шейсетте години на предишния век. Изключително съм разчувствуван да Ви предсавя тези заглавия и дружно да им се насладим! ", сподели Куентин Тарантино.
Деветте кино лентата са:
● " Боб, Каръл, Тед и Алис " (BobCarolTedAlice) – 05.08., 00:40
● " Кактус " (Cactus Flower) – 06.08., 00:40
● " Волният ездач " (Easy Rider) - 07.08., 00:30
● " Моделът " (Model Shop) – 08.08., 00:40
● " Да постъпиш вярно " (Getting Straight) - 09.08., 00:40
● " Разрушителен екип " (The Wrecking Crew) - 10.08., 00:50
● " Хамърхед " (Hammerhead) - 10.08., 02:40
● " Цената на насилието " (Gunman’s Walk) - 11.08., 01:00
● " Аризонски рейнджъри " (Arizona Raiders) - 11.08., 02:3
В съдействие сред няколко от подразделенията на Sony Pictures, филмите от маратона ще бъдат излъчени в мрежите на Sony Pictures Television в над 60 територии по света.
В България лентите ще се завъртят по AXN в късните вечерни часове към и след среднощ, с начална дата 5-ти август, като в последните два дни - 10-ти и 11-ти, ще се излъчват по две заглавия едно след друго.
Пет дни след края на маратона е премиерата на " Имало едно време в Холивуд ", който потегля по кината в България на 16-ти август.
За " Имало едно време в Холивуд "
Действието на кино лентата се развива в Лос Анжелис през 1969-а, където всичко се трансформира, откакто телевизионната звезда със залязваща популярност Рик Далтън (Леонардо Ди Каприо) и неговият каскадьор Клиф Бут (Брат Пит), с който са дружно от дълги години, се опиват да оцеляват в промишленост, която към този момент не познават, в последните години от Златната епоха на Холивуд.
Сценарист и режисьор е Куентин Тарантино. Продуценти са Дейвид Хейман, Шанън Макинтош и Куентин Тарантино. Освен Лео ди Каприо и Брад Пит, във кино лентата вземат участие и Марго Роби и Ал Пачино.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР