Sony официално представи най-върховия смартфон в своята гама – Xperia

...
Sony официално представи най-върховия смартфон в своята гама – Xperia
Коментари Харесай

Sony представи своя флагман с камера като при професионалните фотоапарати

Sony публично показа най-върховия смарт телефон в своята гама – Xperia IV. Устройството дебютира с забавни технологии свързани с камерата и хардуер от последно потомство. Безспорно най-интересната част при новия смарт телефон е камерата. Тя разполага с три датчика с резолюция от 12MP и главен датчик с величина от 1/1.7 инча и 24мм оптика. Вторият датчик е с величина от 1.2.5 инча и 16мм оптика, до момента в който третият телеобектив е с размер от 1/3.5 инча.
`Sony

Именно той е и най-интересната част от камерата, с помощта на своят непрестанен оптичен зуум. Фокусното разстояние при него може да се трансформира от 85мм до 125мм, само че за разлика от множеството устройства на пазара, тук то се прави гладко и без загуба на качеството. Подобна технология се употребява и при професионалните фотоапарати и обективи от висок клас. Смартфонът може да снима видео с до 120 фрагмента в секунда с 4К резолюция.
`Sony

Дисплеят е с диагонал от 6.5 инча и употребява AMOLED технология с 4К резолюция и периодичност на освежаване до 120Hz. Процесорът е Snapdragon 8 Gen 1 с 12GB RAM памет и 256GB пространство за предпазване, което може да бъде увеличено посредством слот за карта памет. Батерията е с потенциал от 5000мАч и поддържа бързо зареждане с до 30W. Цените стартират от 1400 евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР