Sony обяви WH-1000XM4 - 4-то поколение безжични шумопотискащи слушалки от

...
Sony обяви WH-1000XM4 - 4-то поколение безжични шумопотискащи слушалки от
Коментари Харесай

Ново поколение и при безжичните слушалки - slava.bg

Sony разгласи WH-1000XM4 - 4-то потомство безжични шумопотискащи слушалки от отличената с награди гама на Sony 1000X. Най-новите слушалки са с всички водещи технологии от известния модел WH-1000XM3, допълнени с нови интелигентни функционалности, с които да персонализирате и управлявате музиката си, да подобрите шумопотискането и автоматизирано да настройвате околния тон по отношение на вашите желания.

Независимо дали се намирате на дълъг полет, или релаксирате, слушалките на Sony WH-1000XM4 сигуряват най-хубавото шумопотискане като понижават звуците с висока и междинна периодичност. Всяка слушалка е оборудвана с два микрофона употребявани за шумопотискане. Dual Noise Sensor технологията улавя околния звук и предава данните на надеждния HD шумопотискащ процесор QN1. Така се задейства новата BLUETOOTH® Audio SoC (System on Chip) система, която се настройва към музиката и околния звук над 700 пъти в секунда. Използвайки нов логаритъм, HD шумопотискащият процесор QN1 ползва обработка за шумопотискане в действително време.

Това разрешава на потребителя да се потопи в музиката, която обича и да изолира хаоса на външния свят. Технологията Edge-AI, DSEE ExtremeTM възвръща изгубения по време на цифровото компресиране тон за по-прецизно от всеки път, висшо и завладяващо музикално преживяване. Edge-AI проучва музиката в действително време и разпознава музикални принадлежности и жанрове, както и обособени детайли на всяка ария, с цел да възвърне звука във високата гама, губещ се при компресия, За построяването на тази AI система, Sony и Sony Music Studios Tokyo сплотиха старания, за да съберат музикални данни, с цел да получат действителна визия за това каква е същността на характерните музикални сигнали и по какъв начин са формирани те.

Със слушалките на Sony WH-1000XM4, може да се насладите на ново завладяващо музикално преживяване - 360 Reality Audio.

За това е нужно единствено да комбинирате слушалките с Android ™ смарт телефон / iPhone, на който е конфигурирано приложение за стриймване на музика. С 360 Reality Audio се потапяте в музиката по този начин, като че ли се намирате тъкмо пред обичания си реализатор. Слушателите могат да се насладят на висшо завладяващо музикално преживяване, съвършено усъвършенствано за всеки обособен консуматор, когато употребяват слушалки WH-1000XM4 и приложението Sony |Headphones Connect.

Технологията Adaptive Sound Control на WH-1000XM4 е умна функционалност, която автоматизирано регистрира къде се намирате и какво вършиме, след което наглася настройките на околния тон към вас за идеалното преживяване при слушане. С течение на времето адаптивният надзор на звука се научава да разпознава места, които постоянно посещавате, като вашето работно място, фитнес зала или обичано кафене и aвтоматично се настройва съгласно обстановката, в която се намирате.

По този метод, пътувайки, може елементарно да се потопите в обичаните си песни, без да бъдете прекъсвани от фонов звук. Освен това до момента в който вървите можете да доловите всичко към вас и да продължавате да се наслаждавате на музиката. Чрез приложението Sony | Headphones connect, имате опция да настройвате звука по отношение на постоянно посещаваните от вас места и вашите желания. Ново в WH-1000XM4 е новаторската функционалност, ‘Speak-to-Chat’ която ви разрешава да организирате къси диалози, без да сваляте слушалките, правейки поръчването на кафе, до момента в който слушате музика още по-лесно.

Когато кажете нещо, слушалките разпознават гласа ви, след което автоматизирано стопират музиката и чувате околния тон. Това ви разрешава да проведете диалог, без да се постанова да сваляте слушалките. Музиката автоматизирано стартира да се възпроизвежда още веднъж 30 секунди след последната ви дума. В WH-1000XM4 е разполагаем и режимът Quick attention, тъй че в случай че желаете да чуете съобщение или да кажете нещо, просто поставете дясната си ръка на корпуса на слушалката, с цел да намалите силата на звука и да чуете външен тон.

Моделът WH-1000XM4 има и функционалността Wearing detection. Слушалките разпознават дали са сложени върху главата или не и по отношение на това стопират възпроизвеждането на музика, с цел да се спести силата на батерията. Използвайки датчик за непосредственост и два акселерометъра, слушалките автоматизирано стопират музиката при събаряне и възобновяват възпроизвеждането ѝ след слагане още веднъж. WH-1000XM4 разполага с нова Precision Voice Pickup технология.

Тя управлява пет от микрофоните в слушалките и прави усъвършенствана обработка на аудио сигнали, с цел да улавя гласовете ясно и тъкмо за hands-free диалози и Speak-to-Chat. WH-1000XM4 съчетава изискан жанр с извънреден комфорт и лек дизайн за улеснение при носене. Създадени за хората, които пътуват постоянно, супер меките наушници отмерено разпределят напрежението и усилват допирната повърхнина за устойчиво пасване.

За цялостно улеснение WH-1000XM4 може да се свързва с две BLUETOOTH® устройства по едно и също време. Когато получите позвъняване, слушалките ви разпознават от кое устройство идва то и се свързват с него автоматизирано. Освен това имате опция за гладко превключване на слушалките сред двете устройства единствено с едно допиране. Слушалките WH-1000XM4 имат NFC и BLUETOOTH® благоприятни условия, както и живот на батерията до 30 часа.

При потребност от бързо зареждане можете да получите заряд, който да стигне за 5 часа, след единствено 10 минути. Слушалките поддържат и извънредно потребната нова функционалност на Гугъл - Fast Pair, която ви разрешава елементарно да откривате къде сте оставили своите WH-1000XM4. Нужно е единствено да се ослушате за сигнализиращия тон или да ревизирате последното им записано местонахождение в приложението Гугъл Find My Device на вашия смарт телефон.

Най-новият модел включва същите сензорни панели като предшественика си, които са усъвършенствани за Гугъл Assistant и Amazon Alexa, с цел да можете да управлявате деня си единствено с въпроси към обичания си гласов помощник. Водещите в промишлеността шумопотискащи слушалки WH-1000XM4 ще се оферират на цена от почти 729 лева ще бъдат налични това лято в черен и сребрист цвят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР