Sony неотдавна прекрати развитието на мобилните си конзоли PSP, но

...
Sony неотдавна прекрати развитието на мобилните си конзоли PSP, но
Коментари Харесай

Sony потвърди, че готви мобилна версия на PlayStation

Sony наскоро приключи развиването на мобилните си конзоли PSP, само че от този момент плъзнаха клюки, че компанията готви равностоен на PS5 мобилен вид. 
 Sony PlayStation 6, Call of Duty, Microsoft и по кое време ще излезе новата подпора
Кога ще излезе PlayStation 6

Но за какво не трябва да се радваме

Тази седмица по в PlayStation Showcase японският производител публично удостовери тази информация и разгласи, че фактически работи по напълно нова портативна подпора, която носи кодовото име Project Q. 

„ Ще пуснем особено устройство, което ви разрешава да стриймвате всяка игра от вашата PS5 подпора благодарение на Remote Play през Wi-Fi “, сподели шефът на PlayStation Джим Райън.
 Снимка 619597

Райън също по този начин разкри, че Project Q има осем-инчов HD екран, както и всички бутони и функционалности на контролерите DualSense. 

В случая става дума за LCD екран, работещ с игри до 1080p и 60fps през Wi-Fi, а чувството от джойстика ще се предава и чрез включените в новата джаджа адаптивни спусъци и хаптичната противоположна връзка. 
 Снимка 619596

Очаква се Project Q да бъде пуснат по-късно тази година, макар че Sony не сподели тъкмо по кое време или какъв брой може да коства новото устройство.

Доста значим въпрос е дали ще можем да използваме Q за поточно предаване на игри отвън дома ни. 
 Снимка 619598

В момента Remote Play на Sony поддържа връзки през клетъчна мрежа, само че към този момент не излиза наяве тъкмо по какъв начин ще работи новата подпора. 
 Sony Xperia 1 V и всичко за новия смарт телефон
Новият Sony Xperia 1 V - когато камерата има значение

Никак не е евтин

Още по-вълнуващо ще е да научим дали става дума единствено за стриймване, което много би лимитирало методите, по които можем да употребяваме конзолата, или в последна сметка тя въпреки всичко ще има някакъв тип лична памет. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР