Sony изглежда е решила през месец май да ни радва

...
Sony изглежда е решила през месец май да ни радва
Коментари Харесай

LinkBuds S - новите слушалки на Sony

Sony наподобява е решила през месец май да ни радва с разнообразни модели слушалки и тази седмица показа следващ модел в лицето на новите LinkBuds S, които идват със доста изменен дизайн от предходния модел.

LinkBuds S се стремят да се нареждат като цена и качество сред старите LinkBuds и обемистите WF-1000XM4, а измежду главните им акценти са дейното шумоизолиране и олекотеният дизайн. 

От Sont oбещават, че няма да имаме проблем да носим LinkBuds S по през целия ден, тъй като всяка от тях тежи единствено 4.8 грама - с близо грам по-леки от AirPods. 
 Снимка 574582
 

Моделът загърбва отворения дизайн на LinkBuds и залага на класическа запушалка, която би трябвало да лимитира страничните шумове още по-ефективно. 

Слушалките въпреки всичко разполагат и с режим за пропускане на външни звуци Adaptive Sound Control, както и Speak-to-Chat, при което музиката автоматизирано стопира, когато стартираме да приказваме. 
 Снимка 574583
 

Има и специфична технология за точно хващане на говора и обособяване на странични шумове, когато организираме диалог. 

За LinkBuds S е употребен пет-милиметров драйвър, а от The Verge споделят, че качеството на звука е стъпка надолу от WF-1000XM4. 
 Снимка 574581
 

Всяка от слушалките разполага с до шест часа живот при включен ANC и до девет часа, в случай че изключим дейното шумоизолиране. 

От кутийката получаваме още до 14 часа батерия.

Очаква се LinkBuds S да се появят у нас в края на месец май на цена от 400 лв..
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР