Sony и Rhapsody подготвят специална онлайн услуга с много високо

...
Sony и Rhapsody подготвят специална онлайн услуга с много високо
Коментари Харесай

Sony подготвя музикалната услуга Mora Qualitas за аудиофили

Sony и Rhapsody приготвят специфична онлайн услуга с доста високо качество на звука, подобаваща за аудиофили и за феновете на качествена музика. Услугата се назовава Mora Qualitas и при започване на 2019 година ще бъде бъде стартирана в началото в Япония.

Абонаментът за Mora Qualitas коства 1980 японски йени месечно или почти $17,5. За тази сума потребителят получава достъп до големия азбучник на Rhapsody с музикални осъществявания. Всички записи са с FLAC формат, периодичност на дискретизация 96 KHz и 24-битово квантуване.

Япония не е определена инцидентно за първата страна, където да бъде стартирана Mora Qualitas. В тази страна към момента са доста известни продажбите на музика върху физически носители. През 2017 година 72% от японския музикален пазар бе формиран от продажбите на музика на винилови грамофонни плочи и компактдискове. Sony и Rhapsody ще се опитат да убедят меломаните, че по-бързо, по-евтино и по-лесно е да се откри обичания реализатор или сингъл в Mora Qualitas. В същото време, качеството на звука е даже по-добро от някои CD.

Първоначално Mora Qualitas ще може да се слуша единствено с компютри, а в този момент се приготвят и съответните мобилни приложения. Новата услуга ще бъде препоръчана и в други страни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР