Sony и Lenovo анонсираха старта на общо сътрудничество, което да

...
Sony и Lenovo анонсираха старта на общо сътрудничество, което да
Коментари Харесай

Lenovo и Sony ще си партнират в сферата на виртуалната реалност

Sony и Lenovo анонсираха старта на общо съдействие, което да помогне на напъните на китайската компания на полето на виртуалната действителност.
По силата на подписаното съглашение, Sony ще даде лиценз на Lenovo да употребява индустриалния дизайн на Playstation VR за техните лични устройства. Става въпрос за Mirage Solo, технология на Lenovo, показана от компанията по-рано тази година.

„Имаме удоволствието да заявим, че дизайна на шлема на PSVR към Lenovo. Неговият промишлен дизайн е необятно приветстван и той се дължи на години интензивен труд от страна на хората от Playstation“, съобщи в изказване за пресата основният юридически консултант на Sony Райли Ръсел.

„Достойнствата на PSVR са забележими. Това съглашение ще ни разреши да работим дружно и да подобрим доста дизайна и търсенето на бързо развиващия се бранш на виртуалната действителност. Освен това, това партньорство е образец за това по какъв начин огромни потребителски марки във VR промишлеността могат да работят дружно, с цел да облагодетелстват VR пазара“, обявиха на собствен ред от Lenovo.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР