Sony и Honda представиха видеоклип, в който подробно са описани

...
Sony и Honda представиха видеоклип, в който подробно са описани
Коментари Харесай

Електрическият автомобил на Sony и Honda има броня с дисплей и виртуален режим за преследване на кайджу

Sony и Honda показаха видеоклип, в който в детайли са разказани някои от функционалностите на идния взаимен електрически автомобил Afeela, в това число опцията за преобразяване на предната ризница в голям екран. Наред с в действителност умните приложения, като да вземем за пример проявление на предизвестия или значими известия, „ мултимедийната ризница “ на бъдещия електрически автомобил може да се трансформира в мобилен билборд за видеоигри и филми.

Sony сподели, че бронята с екран може да демонстрира името на автомобила, червен сигнален знак за пешеходци или даже поздравления за рожден ден. Но също по този начин беше показано, че бронята може да демонстрира лога за Spider-Man: Across the Spider-Verse, Fortnite и Horizon Forbidden West Complete Edition.

Това не е единствената странна, евентуално разсейваща и рискова функционалност на новия електрически автомобил. Обявен е и режимът Monster View, който наслагва виртуални чудовища кайджу върху изображението на пътя на екрана на арматурното табло и предизвиква лидера да „ хване избягалите чудовища “.

Изглежда като неприятна концепция да се предизвиква лидерът да преследва виртуални чудовища, до момента в който кара по оживени градски улици. Не по-добра опция е гледането на филми на голям екран на арматурното табло на автомобила.

В описанието на видеоклипа в YouTube електрическият автомобил Afeela към момента е показан като първообраз и можем единствено да се надяваме, че сходни рискови виртуални занимания ще останат плод на въображението на дизайнерите и няма да се появят в автомобила, който би трябвало да излезе на северноамериканския пазар през 2026 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР