"Son of a bitch, but ours" Борисов сваля гащи пред

...
"Son of a bitch, but ours" Борисов сваля гащи пред
Коментари Харесай

СКАНДАЛ С ДОГОВОРА С МАКЕДОНИЯ: Борисов го засекрети за народа си, но го даде на американския посланик! БАРЕКОВ ЕКСЛУЗИВНО: Сваля гащи пред САЩ, защото знае те какво знаят за него!

"Son of a bitch, but ours "
Борисов смъква гащи пред Съединени американски щати, тъй като знае те какво знаят за него. В случая продаде и Македония.

Така евродепутатът Николай Бареков разяснява случая с новия скандал около дейностите на премиера Бойко Борисов - вместо да сведе до познание на народа си контракта с Македония, той го засекрети за родна България, само че пък го съобщи непосредствено в ръцете на посланика на Съединени американски щати Ерик Рубин. И по този начин нашумелият договор вместо да стане обществено притежание за българския народ, в действителност стана наличен единствено за американеца и страната му. Нима това са верни дейности на един министър-председател към народа му? Не е ли редно политики, контракти и дейности свързани с развиването на България да бъдат в ръцете на нацията, а не на непознатите? За страдание по всяка възможност това е някоя от следващите тъмни игри на държавното управление и Борисов, който като едно чинно пале побърза да извърши заповедта и да занесе контракта в непознати ръце. В същото време за депутатите от Народно заседание, достапът до документа е стеснен и се прави единствено с клетвена декларация за неразгласяване, защото се намира в секретна секция.

Далеч сме от мисълта, че посланика на Съединени американски щати е положил клетва преди Борисов да му даде контракта. Остава единствено като жители да желаяме от ръководещите да създадат този контракт обществен. Та нали по тази причина сме ги избрали - да преследват и работят за богатството на българските жители, не за непознати ползи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР