Сомнолози изброиха пред американския портал няколко действия, който не

...
Сомнолози изброиха пред американския портал  няколко действия, който не
Коментари Харесай

Страдате от безсъние - ето как да заспите

Сомнолози изброиха пред американския портал „ ” няколко дейности, който не трябва да правите, в случай че желаете да бързо и умерено.
Експертите предлагат да не се гледат късните вести, защото това може да предизвика безпокойствие у човек и да предотврати плавния преход към сънно положение.
 Златни препоръки за пълностоен сън Златни препоръки за пълностоен сън
Забързаният темп на живот и нарасналата тревога нарушават режима на съня ни и водят до пагубни последствия за организма, написа китайско...
Те също по този начин поучават да се заобикалят напрегнати разногласия - проучванията демонстрират, че отрицателните страсти от сходни диалози през нощта са по-трудни за превъзмогване.
Лекарите не предлагат да „ доработвате ” в леглото, тъй че „ то да остане обвързвано в ви единствено със съня и секса “.
Сомнолозите също поучават да не вършиме преди лягане физически упажнения. Мнозина се пробват да се „ изтощават стратегически ” по този метод, с цел да спят по-добре, само че резултатът ще бъде противоположен, уверени са специалистите.
Също по този начин не се предлага да се употребяват значителни количества алкохол, което води до нарушена архитектониката на съня.
 Коронавирус върна пристрастеността към съня под намерено небе Коронавирус върна пристрастеността към съня под намерено небе
Изненадваща нова наклонност измежду пътуващите: спане навън под звездите! Спали ли сте в миналото през нощта навън под звездите? Пов...
Експертите поучават да изключите мобилните си устройства през нощта, в случай че специалността ви не го постанова.
Премахнете по опция всякаква светлина в спалнята си, защото тя „ алармира ” на мозъка ви че би трябвало да бъде безсънен. Излагането на светлина – даже тази от включен без тон тв приемник забавя производството на мелатонин - хормон, който се освобождава по-интензивно под въздействието на тъмнината, с цел да ви помогне да заспите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР