Сомелиер: Винената култура на българина нараства с всеки изминал денЧестите

...
Сомелиер: Винената култура на българина нараства с всеки изминал денЧестите
Коментари Харесай

Сомелиер: Винената култура на българина нараства с всеки изминал ден

Сомелиер: Винената просвета на българина нараства с всеки минал ден
Честите събития, които се провеждат в България през последните години покачиха винената просвета на българина. Това разяснява за БГНЕС сомелиерът за 2018 година Стойчо Стойчев.

Специалистът направи дегустация на защити италиански виновност в столичен хотел. Според Стойчев точно виновността от „ Ботуша ” са били желани през отминалата година.

„ Винената просвета на българина нараства с всеки минал ден. Колкото повече сходни събития се провеждат, толкоз по-добре и за неговото израстване и образоване в региона на виновността и храната. От персонален опит мога да кажа и да препоръчам, че би трябвало все по-различни марки да се пробват, с цел да се надграждат познанията и да се правят оценка виновността “, счита най-хубавият сомелиер за тази година.

Според Стоян Геров от Асоциацията на сомелиерите у нас, поради към момента малко познатите свойства към момента се вършат неточности и сервират виното с несъответствуващи храни", показа Стоян Геров.

"Аз съм бил очевидец да вземем за пример, по какъв начин едно класическо направено вино не се харесва чак толкоз спрямо нискокачествен артикул, напудрен с прибавени аромати. Казвали са ми виж какъв брой хубаво мирише, без значение от грубата газировка", означи за БГНЕС сомелиерът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР