Солун се превърна в център на пристигащите нелегални мигранти от

...
Солун се превърна в център на пристигащите нелегални мигранти от
Коментари Харесай

Солун се превърна в център на пристигащите нелегални мигранти от Турция

Солун се трансформира в център на идващите незаконни мигранти от сухопътната граница с Турция. След огромна полицейска акция през днешния ден управляващите съумяха да отстранят най-малко част от самонастанилите се мигранти на централния площад в града. Прехвърлиха ги в лагера " Диавата ", където няма условия и място, оповестяват лекарите.

Според журналистическо следствие на вестник " Катимерини ", Анкара просто е отворила границата с Гърция, с цел да упражни напън както към Атина, по този начин и към Европейския съюз.

Гръцките медии оповестяват, че незаконният трафик се управлява от " българи, македонци и албанци ". Полицията в Северна Гърция арестува всекидневно трафиканти, които трансферират мигранти те от границата с Турция до Солун при цена 2 хиляди евро на човек.

Финансовата прокуратура в Атина стартира проверява за вероятни злоупотреби при ръководство на европейските средства по мигрантската рецесия. Министърът по миграцията отхвърли изказванията за корист, само че призна, че съвсем двойно се е нараснал мигрантският напън от границата с Турция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР