Solstice Studios задвижи новия филм с Ръсел Кроу Unhinged в

...
Solstice Studios задвижи новия филм с Ръсел Кроу Unhinged в
Коментари Харесай

Новият филм на Ръсел Кроу излиза в кината - slava.bg

Solstice Studios задвижи новия филм с Ръсел Кроу Unhinged в кината по целия свят, откакто подписа покупко-продажби с главните сътрудници за разпространяване му в Обединеното кралство, Европа, Австралия и Азия. Психологическият трилър на Дерик Борте ще излезе в киносалоните на Америка на 10 юли. Solstice удостовери основните световни територии, като доста сътрудници бяха подготвени да одобряват същата тактика за разпространяване като Съединени американски щати, пускайки Unhinged в залите.

Завръзката наподобява като нещо напълно естествено, с което се сблъскваме всекидневно – задминаване на светофар и опит за условие на опрощение. И… по-късно нещата ескалират в неподозирани размери.

За да покажат гнева, съществена тематика в лентата, в актьорския екип на Unhinged се включват още Карън Писториъс (в ролята на преследваната майка), Гейбриъл Бейтман, Джими Симпсън, Остин П. Макензи и други Сценарист на кино лентата е Карл Елсуърт, а режисьор е Дерик Борте, в чиято филмография са American Dreamer, London Town, както и дебютът му от 2010 година The Joneses.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР