Солскяер: Отлично представяне, заслужавахме победатаМениджърът на похвали своите играчи за

...
Солскяер: Отлично представяне, заслужавахме победатаМениджърът на похвали своите играчи за
Коментари Харесай

Солскяер: Отлично представяне, заслужавахме победата

Солскяер: Отлично показване, заслужавахме успеха

Мениджърът на похвали своите играчи за предстаявнето им при триумфа с 2:1 над в първия мач от група " Н " на Шампионската лига. Той съобщи, че представянето им е било чудесно и те справедливо са стигнали до триумфа на " Парк де Пренс ".

" В началото на груповата фаза чувството е по-странно, само че значимото е, че спечелихме против един страховит тим. Предишният път еуфорията беше друга, само че все пак играчите се оправиха чудесно. Те бяха оптимално фокусирани и си свършиха работата. Точно това се искаше. Смятам, че победихме справедливо. Знаехме, че ще се надигнем против тим, който се пази добре. Знаехме, че Давид ще би трябвало да направи няколко значими спасявания. Знаех също какви са качествата на Туанзебе. Това бе първият му мач от 10 месеца, което единствено демонстрира какъв брой е надарен ", съобщи Солскяер.

Той разяснява и дузпата на.

" След два пропуща, нещата може единствено да се подобрят. Той ще продължи да извършва дузпите. За сходно нещо се желае успокоение и темперамент, каквито Бруно сподели довечера. За да излезем от групата ще ни трябват към 10 точки. Затова идващият мач с Лайпциг ще е доста значим. Предстоят ни доста срещи до края на сезона, само че хубавото е, че разполагам с задоволително положителни играчи, от които да предпочитам ", сподели още норвежецът.
Шампионска Лига 1 кръг, вторник 20 октомври  Пари Сен Жермен 1:2краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР