Соломон Паси, който съвместно с Росен Плевнелиев води преговорите за

...
Соломон Паси, който съвместно с Росен Плевнелиев води преговорите за
Коментари Харесай

Бившата на Соломон Паси: Мислех за самоубийство след развода!

Соломон Паси, който взаимно с Росен Плевнелиев води договарянията за сформиране на държавно управление, се радва на фамилна естетика в персонален проект, написа „ Ретро “.

 

Любовният триъгълник сред него, първата му брачна половинка Бинка Пеева и актуалната му жена Гергана обаче е един от най- скандалните в политиката и се помни и до през днешния ден. Въпреки че Бинка от дълго време е дала прошка измяната на някогашния си мъж, който я изостави и се ожени за тогавашната министърка по европейските въпроси Гергана Грънчарова, в първите месеци след раздялата им поетесата била подготвена на крайности от обич.

 „ Минаваше ми мисъл за самоубийство . Но при мен беше мимолетна. Не съм суициден вид, аз съм витален човек... А и по какъв начин бих могла да причиня нещо такова ужасно на децата си ", признава в едно от интервютата си Пеева, която написа и няколко сърцераздирателни книги, в които излива възприятията си след неуспеха на брака им с Паси. Тя и Соломон имат един общ наследник Исак, за който някогашният външен министър се грижел и след раздялата им. Към днешна дата Исак- младши, кръстен на популярния си дядо по бащина линия, също се занимава с политика и през 2020 година стана публично член на Българска социалистическа партия макар десните убеждения на татко си.

Гергана и Соломон имат две техни деца и по едно от предходните им връзки. Първа се роди щерка им Михаела, а по-късно и синът им Давид. От първия си брак пък актуалната госпожа Паси е майка на дъщеря Катерина. Двойката в началото пазеше в загадка любовните си връзки. С цялата си дипломатичност на министър по европейските въпроси Гергана пpoстичко отвръщаше на клюките към тях:

„ Грижата за душата на всеки човек принадлежи на самия него ".

 

Впоследствие обаче романът им стана обществено притежание. Соломон залюби красивата русокоска, до момента в който оглавяваше Външно министерство, и даже я назначи за собствен заместител. По-късно той се разведе с половинката си Бинка Пеева, а Гергана - със брачна половинка си от Асеновград.

Грънчарова стана госпожа Паси на най-романтичната дата - 14 февруари 2009 година ,

а родопското село Стойките беше определено за брачната гала, водена персонално от тогавашния кмет на обитаемото място. Пoсле новото семейство отпразнува размяната на обетите в стеснен другарски кръг във вила на 2000 метра надморска виса чина в сърцето на Родопите, заобиколени от изискани виновност и 200 искрящи свещи. Година по-късно се роди дъщеричката им, която Гергана кръсти на сестра си Михаела. През октомври 2011 година семейство Паси се усили с още един член - Да- тип. 13 години след сватбата Гергана и Соломон са към момента щастливо семейство, а неотдавна даже се снимаха в музикален фолк клип, в който демонстрираха любовта си пред камерите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР