>Солистите в концерта - баща и син Минчеви, са носители

...
>Солистите в концерта - баща и син Минчеви, са носители
Коментари Харесай

Минчо Минчев и Николай Минчев с коронния си концерт на музикалното Варненско лято

 >
Солистите в концерта - татко и наследник Минчеви, са носители на голям брой интернационалните награди. Проф. Минчо Минчев е основател и дълготраен артистичен шеф на Международната лятна академия " Варненско лято “, ръководител на фондация " Панчо Владигеров “ и мотор на състезанието, отдаден на огромния български композитор.

На сцената до двамата блестящи цигулари ще излезе емблематичният отбор " Софийски солисти “ - групировка, която се е наложила като пример за българското изпълнителско майсторство. През годините ансамбълът е работил с всички значими наши композитори, диригенти и солисти като Марин Големинов, Константин Илиев, Филип Кутев, Пламен Джуров. Много нови произведения са основани особено за ансамбъла, а записите им са многочислени и звучат на три континента.

Концертът на Минчо и Николай Минчеви с отбор " Софийски солисти “ е от 19 ч. в Аулата на Икономическия университет.

Цените на билетите за концертите са от 5 и от 20 лева със специфична цена за учащи се и пенсионери - 2 лева

Билети за събитията от програмата на ММФ " Варненско лято “ 2019: за концертите - на касите на ФКЦ и онлайн на " Опера в Летния спектакъл “ - на касите на Летен спектакъл, Опера Варна и онлайн. Продажба на билети в деня на събитията - на място преди събитието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР