Солидното закъснение при пускането на третия лъч на метрото не

...
Солидното закъснение при пускането на третия лъч на метрото не
Коментари Харесай

Третият лъч на метрото протече

Солидното забавяне при стартирането на третия лъч на метрото не му спести проблеми още в самото начало. На някои от новите станции има течове и мирише на плесен, а защитните загради, които разделят мотрисите от пасажерите, не работят добре, заяви Нова телевизия, цитирайки сигнали на фенове и недоволства в обществените мрежи. 

От течове се оплакват пасажери, ползващи метростанцията " Медицински университет ". Понякога мирише и на плесен, евентуално поради течовете, разяснява пред Нова тв клиент на метрополитена. Пътници се оплакват и от неприятен синхрон сред защитните загради сред пасажери и влакове, които се подвигат при идване на мотрисите на станциите.  Преградите следва да са в синхрон с вратите на метровлаковете, само че от време на време той липсва, оплакват се пасажери. 

До седмица тези проблеми ще са отстранени, разяснява изпълнителният шеф на " Метрополитен " Стоян Братоев. " Не може да няма забележки, към този момент са 43 метростанции, 48 километра метро, с 52 влака плюс 20 от новата линия ", разяснява Братоев. Според него третият лъч сега е тестови интервал, а сигурността ще бъде обезпечена на 100%. Според Братоев течовете не са рискови и се дължат на подземни води. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР