Солидно почерпен мъж подлуди комшиите си като им вдигна скандал

...
Солидно почерпен мъж подлуди комшиите си като им вдигна скандал
Коментари Харесай

​Истории от Северозапада! Мъртво пиян мъж тормози съседи, псува ги и се заканва на децата им

Солидно почерпен мъж подлуди комшиите си като им подвигна скандал и ги напсува, научи BulNews.bg.
На 8 януари пияният К.С.И. почнал да обикаля улицата, на която живее в Оряхово и да крещи с все мощ какви ли не нецензурни думи. В по-голямата си част виковете му били отправени към съседа му и неговите деца. Възмутени хората незабавно извикали полиция. Униформените съставили акт на скандалджията за дребно безчинство.
Преди дни мъжът бе изправен и на подсъдимата пейка, където дал пояснения, а съседите му описали в детайли държанието му през въпросната нощ.
От описа на пострадалия съсед М. излиза наяве, че към час след среднощ пред дома си чул по какъв начин К.С.И. крещи, че „ ще му е*е фамилията и ще ми е*е децата. „ Излязох на открито, тъй като чух тези думи. Преди да изляза чух също и „ елате комшии да ми духате, да ти е*а децата в устата”, споделя афектираният мъж.
В този миг съседът излязъл да му търси сметка. К.С.И. обаче го посрещнал уместно с крясъците: „ ела да те пребия, ела да те пребия”. М. обаче решил да не се занимава с него и се прибрал в дома си. Малко по-късно обаче чул чупене на прозорци и извикал ченгетата.
К.С.И. бил арестуван в районното до сутринта. Когато като се прибрал към 10 часа още веднъж се озовал пред дома на съседа си и почнал да крещи „ излизай бе мършо, за какво те е боязън бе, мършо, ще ти отрежа главата” и траял с вулгарните псувни за децата на съседа си. Потърпевшият още веднъж се обадил на ченгетата, които върнали размирника в карцера.
Оказва се, че до преди към 3 години М. и К.С.И. са били другари, само че връзките им се влошили. Още по-лошо ставало, когато К. бил пийнал.
Вероятно в името на остарялата дружба пострадалият обяснил по време на правосъдното съвещание, че няма искания към съседа си, а К.С.И. приел да му бъде наложена парична санкция.
Магистратите от районния съд в Оряхово постановили от прокуратурата да дефинират желаното от провинилия се наказване. Каква тъкмо санкция е платил подсъдимият обаче от документите не излиза наяве.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР