Солидни проблеми с алкохола има бившия тв водещ Румен Луканов.

...
Солидни проблеми с алкохола има бившия тв водещ Румен Луканов.
Коментари Харесай

Румен Луканов лети към дъното, загуби и дългове за над половин милион фалират бизнеса му

Солидни проблеми с алкохола има някогашния тв водещ Румен Луканов. След края на „ Сделка или не”, водещият се сдуши с бутилката, само че не му провървя. В случая не става въпрос за увлечение на Луканов към чашката, а за бизнеса му с елитни виновност.
Притиснат от неналичието на клиенти водещият затвори кепенците на един от магазините си на бул. „ Патриарх Евтимий”. Миналата седмица Луканов бе засечен от папараците на „ България днес” персонално да хлопва кепенците.

Облечен с избелели дънки и прокъсано яке, Луканов спря с големия си джип пред магазина. Той отключи небрежно и след минути излезе понесъл почистващ инвентар. А разлепените по витрините табели демонстрират, че магазинът „ 100 виновност от Румен” стопира да работи.

„ Затворих го поради липса на клиенти. С тези поправки на метрото хората отвикнаха да минават по булеварда. Няма смисъл да се вършат разноски, още повече, че другите ми два магазина са наоколо и всеки искащ може да мине оттам”, разкрива Луканов, сбит по отношение на бизнеса си. По думите му другите му планове вървят доста сполучливо, само че в реалност предприемачът има съществени борчове.

Финансовият доклад на сдружението му демонстрира, че той е записал загуби от над 150 бона, а настрана от това има и солидни отговорности от още 184 000 лв.. Солидно на минус е и винения бар на Луканов, държан от друга негова компания. Според докладите, то е натрупало загуби от 143 000 и отговорности към 190 000 лв..

Барът и двата магазина бяха открити от Луканов, откакто през 2015 година спря предаването му „ Сделка или не”. Принуден да търси ново прехранване, след десетилетия на екрана, водещият реши да съчетае пристрастеността си към виното с търговията на защити питиета.

За задачата той влага солидна част от спестяванията си в няколко магазина в центъра на София, като оферираше виновност от целия свят. Виненият бар бе друга негова облага, с която Луканов се надяваше да притегли вниманието на елита.

В клюкарските уеб сайтове обаче най-често се появяваше информация по какъв начин се разхожда до там с атрактивни хубавици и през ден дегустира напитките си в компанията на младите дами.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР