Солидна финансова инжекция получила фолк певицата Андреа от своя любим

...
Солидна финансова инжекция получила фолк певицата Андреа от своя любим
Коментари Харесай

ГУЗНА СЪВЕСТ?! Кобрата финансира модния бизнес на Андреа

Солидна финансова инжекция получила фолк певицата Андреа от своя обичан Кубрат Пулев за подкрепяне на бизнеса й с облекла, научи „ Галерия “. Жестът на боксьора е самобитна молба за амнистия поради целувката с журналистката Джени Суши . Гафът явно излезе на Кобрата солено по всички параграфи…

Модната линия „ Style by Andrea “ е замислена още през далечната 2014 година, когато певицата даде обещание на почитателите си личен бранд. Проектът много се отсрочи във времето и едвам през 2017-а стартира да действа, въпреки и много едва.

Андреа главно предлага рекламни фланелки с нейния лик, кейсове за телефони и други аксесоари. От известно време насам в рекламната страница на марката могат да бъдат открити и някои от роклите, с които певицата се е снимала в известните си клипове.

 

Цени за тях обаче не са оповестени, а за повече информация е оставен мобилен телефон за връзка. При позвъняване, никой не дава отговор, откри бърза инспекция на „ Галерия “.

Мечтата на Андреа бе да си направи онлайн магазин и да стъпи по съществено на пазара. За задачата обаче й трябваха солидни средства, а откогато напусна „ Пайнер “, музикалната й кариера дръпна много обратно. Участията й оредяха и все по-трудно съумява да излезе с нов шлагер, камо ли да се радва на постоянни приходи.

Така гафът на Пулев със Суши пристигнал таман в точния момент за Андреа, която се възползвала от гузната съвест на половинката си. Тя го помолила да й помогне за бизнеса с облекла, като съгласно осведомени стартовата сума е 20 000 лв. – начален капитал, само че не и заключителен.

Колежки на певицата имат съществени подозрения, че новото й начинание ще процъфти, защото е в залеза на кариерата си. Феновете на Андреа понижават правопропорционално на шлагерите й и надали ще има доста клиенти, искащи да дадат 35 евро за тениска с принт на певицата. „ Поне Кобрата си изкупи виновността “, кискат се в поп фолк средите.

Припомняме, че Пулев сгафи съществено, откакто обществено целуна журналистката Джени Суши по време на изявление след успеха над Фюри. Репортерката реши да го съди за полов тормоз, а лицензът му в Северна Америка бе лишен за 6 месеца. През цялото време Андреа бе компактно до него, демонстрирайки поддръжка и обвързаност. Близки до певицата обаче разкриха, че с Кобрата са били пред разлъка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР