Солиден брой плеймейтки, певици и обикновени златотърсачки изпаднаха в ужас

...
Солиден брой плеймейтки, певици и обикновени златотърсачки изпаднаха в ужас
Коментари Харесай

Фризьор и гримьор скубят коси заради общ тъпкач


Солиден брой плеймейтки, певици и елементарни златотърсачки изпаднаха в смут от новината, че тандемът Иво и Цецо се е разпаднал и в този момент ще би трябвало да обикалят на разнообразни места за грим и прическа, научи кореспондент на LifeOnline.bg.

Става дума за нашумелите Ивайло Колев, който е коафьор и Цецо Андреев, който пък е гримьор. Заедно двамата нежни мъже обгрижват косите и лицата на ред плеймейтки, певици, както и на други по-малко известни златотърсачки.

Симбиозата комфортна и за тях и за клиентелата им се състоеше в това, гримьорът Цецо използваше салона на Колев с цел да намаже лицата на светските дами с червило и белило до момента в който са на прическа.

Сега е обаче е настъпил цялостен провал в връзките сред двете нежни момчета в резултат на което Цецо Андреев е напуснал салона на Ивайло Колев.

В дъното на тази покъртителна гей драма стои мъж, написа Сикрет.бг и прибавя, че всичко се случило точно на Нова година, когато двамата са се скарали грубо и си споделили, че повече няма да работят дружно.

В светските среди интензивно се шушука, че Цецо и Ивайло, които от години са неразделни, не съумели да се схванат за мъж, само че тайнственият господин по този начин и не изплувал.

По всичко проличава, че абсурдът е трансформирал и двамата. В последните дни няма и помен от непоносимо и гнусното им лигаво държание. Дали ще се помирят, залагайки на другарството, или пък любовта ще победи, следва да разберем.

Според различен източник проговорил пред кореспондент на LifeOnline.bg Ивайло към този момент се е договорил с различен прочут гримьор, който ще прави професионалния грим на знатните клиентки в салона му в Лозенец.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР