Солено ще ни излезе да поддържаме колата в студа тази

...
Солено ще ни излезе да поддържаме колата в студа тази
Коментари Харесай

Шофьорите не знаят къде се намират, течността за чистачки удари 50 лева!

Солено ще ни излезе да поддържаме колата в студа тази зима. Течността за чистачки удари 50 лева, сподели изследване на " Телеграф “. Най-скъпите марки сега вървят сред 38-50 лева за 5 литра. Най-евтините са поскъпнали със 7 лева за година. От 13 лева през ноември 2021 година цената е скочила до 20-21 лева за 5 литра.

Промоции

В някои магазини тубата от 5 литра, която е и най-предпочитана разфасовка, може да се купи на промоция и за 12-16 лева, само че количествата се разграбват безусловно за няколко часа, описаха от верига в София. И допълниха, че скоро не са имали подобен напор за стока, оповестена на акция. " Отстъпките тази година са действителните цени от предходната. Шофьорите, които карат интензивно, не могат без течност за чистачки и им излиза скъпо “, разясниха още търговци.

Скъпо

Най-скъпи са тези артикули в бензиностанциите, където нарастването е близо 50 на 100. " Когато си на път и ти свърши течността за чистачките, нямаш различен избор, с изключение на да си я купиш от най-близката бензиностанция, каквато и да е цената “, обясниха търговци. В момента измежду най-търсените артикули са и препаратите против изпотяване на стъкло. Цените им потеглят от 8 лева за литър за най-масовите марки. За 500 мл от по-класен бранд би трябвало да платите 12 лева Рекордьор по висока цена е специфичен антидъжд артикул, който играе ролята на чистачка. Той основава тъничък хидрофобен пласт върху стъклата и огледалата и разрешава на водните капки бързо да се стекат, а не да се разпръскват. Експерти обясниха, че най-ефективен е при скорост към 50 км в час и не може да размени механичното разчистване при проливен дъжд. За него би трябвало да се бръкнете с 33 лева

Размразител

Сред купуваните артикули сега са и размразителите за прозорци. За 8 лева може да се откри разфасовка от 500 мл. На пазара има доста типове размразители, които вървят сред 7-9 лева и са ефикасни до минус 37 градуса, споделиха още търговци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР