Солари ще остане треньор на Реал Мадрид поне до КоледаВременният

...
Солари ще остане треньор на Реал Мадрид поне до КоледаВременният
Коментари Харесай

Солари ще остане треньор на Реал Мадрид поне до Коледа

Солари ще остане треньор на Реал Мадрид най-малко до Коледа
Временният ментор на Реал Мадрид Сантяго Солари ще остане отпред на,,кралския клуб “ най-малко до зимната пауза в Ла Лига, настояват от Marca. Според испанското издание някогашният треньор на Б тима на Реал е спечелил доверието на управлението и футболистите на,,белия балет “ след трите поредни срещи, откогато води тима.

Мадридският исполин победи Мелийя с 4:0 като посетител за Купата на Краля, Валядолид вкъщи с 2:0 за състезание и Виктория Пилзен с 5:0 в Чехия в среща от Шампионската лига. Така или другояче, напълно скоро ще се разбере дефинитивно дали Солари ще бъде на,,Сантяго Бернабеу “ в идващия месец и половина.

Marca добавя, че,,лос бланкос “ ще бъдат подготвени да назначат нов треньор, в случай че се появи преференциална алтернатива за подобен през зимата. Вече своя отвод дадоха наставника на Тотнъм Маурисио Почетино и някогашния управител на Ювентус и Челси Антонио Конте. Сред спряганите имена са още селекционерът на Белгия Роберто Мартинес и треньорът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който е някогашен ментор на,,белите “. Реал ще търси четвърта поредна победа във всички шампионати при визитата си на Селта в неделя вечер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР