Софян Амрабат признава, че шансът му може да е дошъл

...
Софян Амрабат признава, че шансът му може да е дошъл
Коментари Харесай

Софян Амрабат намеква, че Ман Юнайтед съжалява, след като Ерик тен Хаг най-накрая му даде шанс

Софян Амрабат признава, че шансът му може да е „ пристигнал малко късно през сезона “, защото той оплака обстоятелството, че Манчестър Юнайтед не съумя да вижте най-хубавото от него.

Мароканецът оказа помощ на Червените дяволи да изпратят Нюкасъл в последния си домашен мач за сезона. Амрабат се причисли през лятото чартърен от Фиорентина след чудесно Световно състезание, където оказа помощ да насочи неприятната си нация до полуфиналите в Катар.

Юнайтед заплати срамежливите £10 милиона, с цел да вземе Амрабат чартърен, само че халфът не оправда упованията, макар че част от това беше отвън неговия надзор. Той не играе доста постоянно, само че има вяра, че постепенно се доближава към най-хубавото от себе си, макар че може би ще пристигна малко късно през сезона, като напускането му се чака през лятото.

Той сподели в сряда вечер: „ Аз “ Много съм благополучен, че спечелихме през днешния ден, само че, несъмнено, хубаво е да се покажеш, макар че Софян Амрабат към момента не е най-хубавият, който мога да играя Играх 90 минути, тъй че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР