SoftwareONE (бившата Comparex) отличи своите най-добри партньори като доставчик на

...
SoftwareONE (бившата Comparex) отличи своите най-добри партньори като доставчик на
Коментари Харесай

SoftwareONE награди своите топ партньори за 2018 г.

SoftwareONE (бившата Comparex) отличи своите най-хубави сътрудници като снабдител на облачните решения на Microsoft за 2018 година

„ Благодарим ви за лоялността, за доверието и за напъните, които полагате за развиването на пазара на облачни услуги на Майкрософт” – сподели Оана Пиперова, шеф на българския офис на компанията SoftwareONE.

 SoftwareONE награди своите топ сътрудници за 2018 година

„ От 01 Април офисите на Comparex в над 35 страни, ще преминат през развой на ребрандиране и ще стартират да работят под марката SoftwareONE на своите пазари.” оповестиха от компанията. В България смяната на името на компанията е към този момент факт.

От там акцентират още, че разполагат със сертифициран екип на локално равнище, с цел да отговорят на възходящите условия на клиентите. За две години от началото на CSP програмата тя е съумяла да построи мрежа от ИТ компании, които способстват доста за продажбите на облачни услуги и решения в България.

На 28 май беше отпразнуван взаимния триумф и бяха отличени сътрудници в следните категории:
Enterprise Partner of the year – NaXex Technological Development Ltd. SMB partner of the year – ITD Smart Ltd. Office 365 Partner of the year – Novatel Ltd. Azure partner of the year – Negometrix Bulgaria Ltd Debut partner of the year – InLab Ltd.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР