Софтуерният университет направи следващата крачка към осигуряване на качествено образование

...
Софтуерният университет направи следващата крачка към осигуряване на качествено образование
Коментари Харесай

Programming Basic със СофтУни

Софтуерният университет направи идната крачка към обезпечаване на качествено обучение по програмиране и кариерни благоприятни условия на още повече хора в България. През месец октомври, хиляди хора от 38 града ще започват своето образование в “Programming Basic”, измежду които са:
София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Сливен, Добрич, Плевен, Благоевград, Велико Търново, Хасково, Шумен, Враца, Кюстендил, Горна Оряховица, Видин, Кърджали, Габрово, Търговище, Перник, Пазарджик, Казанлък, Асеновград, Монтана, Димитровград, Ловеч, Дупница, Петрич, Смолян, Самоков, Сопот, Ботевград, Троян, Ямбол, Разград, Силистра и Свищов.
Сред упоритостите на акцията са освен да обезпечи достъп до качествено обучение на от ден на ден хора в страната, само че и да понижи растежа на безработица измежду младежите.
Одобрените претенденти ще започват образованието си на 7-ми октомври (във всички градове като се изключи Велико Търново и Габрово, където курсовете ще започват надлежно на 6 и 8 октомври) и в продължение на 2 месеца ще усвоят съществени тематики в програмирането, като променливи, видове данни, условни структури, цикли и доста други неща. Технологията, на която ще се базира образованието ще е C#. Обучението е уместно за хора без никакъв механически опит и приветства стимулирани претенденти от всички възрасти. Курсистите ще имат опция да избират сред две форми на образование - присъствена и онлайн.
Софтуерният универитет ще даде опция на всички сполучливо минали сертификационния изпит на края на курса, който ще се организира в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, да продължат квалификацията си в цялостната стратегия на университета и ще спомага за кариерната реализация на топ студентите си.
Кандидатстването за образованието към този момент стартира. Подайте своята кандидатура за курса Programming Basics до 28-ми септември от тук и станете част от най-голямата самодейност на Софтуерния университет, с цел да стартирате пътя си към кариерен триумф в една от най-проспериращите сфери в България!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР