Софтуерната корпорация Google и модната марка Levi’s обединиха усилия, за

...
Софтуерната корпорация Google и модната марка Levi’s обединиха усилия, за
Коментари Харесай

На какво е способно новото смарт яке на Levi’s и Google?

Софтуерната корпорация Гугъл и стилната марка Levi’s сплотиха старания, с цел да основат още едно смарт яке – “Trucker Jacket ”, което е усъвършенствана версия на основаното по-рано през 2017 година

На пръв взор, то наподобява като класическо дънково яке от 100% памук, само че в действителност има особено създадения хардуер „ Жакард “. Той съставлява малко устройство, снабдено с блутут, чрез който може да управлява мобилен телефон. Това, от своя страна, дава на потребителя опция да контролира силата на звука, да организира диалози, да изпраща известия и да ревизира прогнозата за времето. Само с един жест пък може да бъде направена и фотография.

От двете компании дават някои практични детайлности за поддръжката на новия продукт, като прецизират, че смарт якето се пере без препарат до 30 пъти и не се предлага гладене и химическо почистване. Продава се в два разновидността – с и без ватирана подплата, надлежно за 248 и 198 $.

Гугъл разгласи желанието си да приобщи технологиите към ежедневното облекло още през май 2015 година. Освен с Levi’s, в това отношение си партнира и с друга фешън марка – „ Ив Сен Лоран “, която към този момент предлага смарт раница.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР