Софтуерната компания за видеонаблюдение Milestone System разширява дейността си. Част

...
Софтуерната компания за видеонаблюдение Milestone System разширява дейността си. Част
Коментари Харесай

Компания, лидер в областта на видеонаблюдението, отваря нов офис в София

Софтуерната компания за видеонаблюдение Milestone System уголемява активността си. Част от разрастването ѝ включва и отриването на нов офис в София.

Във новоотворения офис работят 1500 чиновници, в това число и част от развойния екип на компанията. Според основния финансов шеф Ларс Лърсен тази стъпка се прави в точния миг, откакто Milestone Systems разгласи приемливоте си финансови резултати за 2018 година.

Платформата за мрежов програмен продукт за видеонаблюдение възнамерява да усили потенциала си с 45 % до края на 2019 година, като тя чака екипът ѝ в София да способства за тази цел. Компанията има проект да създаде решения в шест основни иновационни области.

Инвестициите за тези цели са разпределени в София, Копенхаген и Барселона. Именно откриването на новия офис в София е част от вложените средства. От октомври 2018 година насам са отворени офиси и иновационни центрове в Сидни (Австралия), Мексико (Мексико), Бивъртън (Орегон, САЩ), Бреда (Холандия), Стокхолм (Швеция) и Рединг (Великобритания). Milestone Systems има офиси и представителства в 22 страни.

Milestone Systems, учредена през 1998 година като част от групата на Canon, е компания, профилирана в построяването на софтуери за видеонаблюдение. Нейната задача е да обезпечи сигурност и отбрана в бизнеса посредством мрежови видео технологии. Тя предлага надеждни и огромни решения допълнително от 150 000 обекта по целия свят.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР