Софтуерната Академия към акредитиран учебен център Нет Ит е първата

...
Софтуерната Академия към акредитиран учебен център Нет Ит е първата
Коментари Харесай

Софтуерната Академия на Нет Ит обучава безплатно...

Софтуерната Академия към упълномощен образователен център Нет Ит е първата лицензирана образователна институция в страната, която предлага безвъзмездни образования по компютърни технологии и програмиране онлайн.

Все повече хора се насочват към компютърните науки и програмирането. Сега, с помощта на Софтуерната Академия на Нет Ит (www.softwareacademy.bg), всеки искащ да стане IT експерт, може да се запознае с компютърните езици за програмиране без да напуща своя дом, без да поставя приемни изпити и без да заплаща каквито и да било такси. Това е допустимо, чрез секцията с безвъзмездни курсове в уеб страницата на академията, които имат за цел да дават главните знания за всяка една технология.

Обученията са извънредно подобаващи за хора от всички възрасти, в това число възпитаници и студенти, които търсят метод да се ориентират в света на осведомителните технологии. Чрез тези курсове, те могат да се срещнат с водещите среди за разработка на програмен продукт и да изберат към коя да се насочат професионално.

Начинаещите програмисти могат гратис да изучат основите на програмирането с компютърните езици C#, Java, C++. Онлайн курсистите могат да се срещнат и с главните детайли от компютърния хардуер, както и по какъв начин да подменят значими елементи от него.

Освен това, в уеб страницата се предлага и извънредно настоящото образование по Уеб разработка, което среща посетителите с програмните езици, посредством които се основават уеб сайтове.

Наличен е и безвъзмезден онлайн курс по Game Development (разработка на игри), по време на който участниците, следвайки лектора, вършат първата си игра.

Тези образования са един превъзходен старт за всеки младеж, решил да навлезе в света на осведомителните технологии. Само за 15 дни след старта на тази самодейност, в уеб страницата на софтуерната академия са регистрирани над 600 индивида, които са изгледали над 2000 безвъзмездни урока.

Софтуерната Академия на Нет Ит е една от водещите лицензирани образователни институции в страната и като такава, предлага професионални образования за начинаещи програмисти според държавните просветителни условия. Учебното заведение има филиал и в град Пловдив.

Обученията в академията са основани на критериите на водещи работодатели и са минали лицензионно утвърждение от страна на организация НАПОО към Министерски Съвет. Така се подсигурява, че учащите се получават професионално обучение според българските и европейски правила.

За да запишете себе си или своето дете, посетите уеб страницата на Софтуерната академия към лицензиран център Нет Ит на адрес: www.softwareacademy.bg и посетете рубриката „ Безплатни образования “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР