Софтуерна компания, която управлява видеозаписи за колежански футболни отбори, заяви

...
Софтуерна компания, която управлява видеозаписи за колежански футболни отбори, заяви
Коментари Харесай

Техническа компания казва, че NCAA проучва възможно неоторизирано видео, използвано от програми за колежански футбол

Софтуерна компания, която ръководи видеозаписи за колежански футболни тимове, съобщи в петък, че NCAA изследва вероятен неоторизиран достъп до нейните данни.

Играчи и треньори на четвъртите сложени Алабама и номер 1 Мичиган показаха в навечерието на мача си на Rose Bowl в понеделник, че играчите са били инструктирани да заобикалят да гледат филм посредством приложението Catapult Sports на мобилните си устройства заради сигурност терзания.

„ Току-що споделих на децата си, мисля, че беше началото на ноември, „ Хей, към този момент не гледаме неща на iPad. Гледайте го вътре и се справяйте с него по този метод “, сподели тази седмица координаторът на офанзивата в Мичиган Шероун Мур.

Catapult сподели в изказване, че е наясно с настоящото следствие на хипотетичен неоторизиран достъп до видеозаписи от колежански футбол.

„ Проведохме вътрешно следствие и не открихме пробив в сигурността на нашите системи “, сподели Catapult. „ Споделихме това с локалните управляващи, които организират следствие. Ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР