Софтуерът на моделите ще се обновява в продължение на 5

...
Софтуерът на моделите ще се обновява в продължение на 5
Коментари Харесай

OnePlus влиза на пазара за телевизори

Софтуерът на моделите ще се обновява в продължение на 5 години

Първият тв приемник на OnePlus се чака на пазара през идната година

Компанията OnePlus, известна със своите смарт телефони от висок клас, наричани „ убийци “ на флагмани, влиза и на пазара за тв приемници. В стадий на разработка е първият модел OnePlus TV, показан неотдавна от компанията.

Според изпълнителния шеф Карл Пей, тв приемникът ще излезе на пазара през 2019 година, само че към този момент няма публична информация за неговите характерности. Известно е, че OnePlus ще обновява софтуера на тв приемниците в продължение на пет години, като по този метод непрекъснато ще уголемява функционалните им благоприятни условия.

По думите на Карл Пей, фирмените тв приемници ще имат премиум дизайн, а напъните на разработчиците са ориентирани още върху качеството на изображението и звуковата подсистема.

OnePlus TV ще предложи също личен асистент, само че към момента няма изясненост дали това ще бъде външно решение като Гугъл Assistant и Amazon Alexa, или лична разработка на компанията. В допълнение, тв приемникът ще има вградена предна камера и усъвършенствана система за сигурност, която ще пази персоналните данни на потребителя.
още по тематиката
Намерението на OnePlus да навлезе на ТВ пазара отразява пазарна наклонност. По-рано водещи играчи при смарт телефоните като Huawei, Oppo и Vivo също оповестиха проекти да пуснат тв приемници, следвайки образеца на Xiaomi, която към този момент е в Топ 10 на международния ТВ пазар.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР