Софтуер за анализ помага на компаниите бързо да взимат правилни

...
Софтуер за анализ помага на компаниите бързо да взимат правилни
Коментари Харесай

SAP добавя машинно обучение в облака

Софтуер за разбор оказва помощ на фирмите бързо да взимат верни решения

Интелигентният SAP Analytics Cloud може да се употребява в решения за най-различни задания, включително разбор на държание, сегментиране на клиенти, разбор на разноските

Обновено облачно решение SAP Analytics Cloud сплотява функционалности на обмисляне, бизнес разбор и планиран разбор, оповестиха от немския разработчик на корпоративен програмен продукт.

Добавени са нови принадлежности, основани на машинно образование, които откриват другите взаимовръзки в данните на фирмите и на тази основа им оказват помощ да взимат бързо верни решения.

Благодарение на машинното образование, новият SAP Analytics Cloud може да прави прогнози с един клик, да открива опасности и взаимовръзки, да основава разширени осведомителни панели, да проучва данни за снабдители, производители и клиенти и да намира несъответствия.
още по тематиката
Интелигентният SAP Analytics Cloud може да се употребява в решения за най-различни задания, включително разбор на държание, сегментиране на клиенти, разбор на разноските и други SAP Analytics Hub пък предлага единно интерфейсно решение за аналитични платформи.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР