Софка разказвала пред приятелки, че Гринго наистина е садист, но

...
Софка разказвала пред приятелки, че Гринго наистина е садист, но
Коментари Харесай

Чудовищно! Вижте Как Гринго Е Обезобразил Софка След Жестоките Побои!

Софка разказвала пред приятелки, че Гринго в действителност е садист, само че след побой на нея доста й харесвал сексът с него, разкриха източници, близки до ромската перла. Поп фолк изпълнителката била фенка на грубия секс, а Гринго бил занаятчия в тази работа.

Тя философски издържала на побоищата, като най-тежко е потърпевша след концерт в Брюксел. Агресивният мачо по този начин я потрошил, че се наложило да кърпят ръката й с 15 шева. Костите й били надробени и интервенцията била неизбежна. Певицата даже не криела огромните и грозни белези. Най-големият от тях бил 18 см, започвал от лакътя и стигал до китката й, написа „ Уикенд “.

Въпреки сериозните драми след развода, жалбите в полицията поради цирковете, които Гринго правел по време на участията на певицата от ревнивост, Софка прибра някогашния си брачен партньор още веднъж у дома. Така двамата станаха рекордьори по временен брак, бракоразвод и нова грандиозна женитба. И всичко това в рамките единствено на една година.

Феновете на Маринова не утвърдиха решението й да прибере някогашния си брачен партньор още веднъж вкъщи и избухнаха с гневни мнения по неин адрес. „ Следващия път да ти счупи главата, а не ръката, че да ти пристигна акъла и да не си с този отпадък “, изпаднаха в прекаленост някои от тях, предават от hotarena.net.

Софка обаче е безапелационна, че с Гринго се обичат. Тя не обръща внимание на мненията на феновете си, които се пробват да я предупредят, че от събирането й с Гринго нищо хубаво няма да излезе.

И сякаш на инат на почитателите си, певицата качва съвсем всеки ден по една фотография с Гринго.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР