Софийският телеком NET1 организира киновечер за жителите и гостите на

...
Софийският телеком NET1 организира киновечер за жителите и гостите на
Коментари Харесай

„Зелено кино за зелена Дружба“ събра средства за залесяване на градинка в Дружба

Софийският телеком NET1 провежда киновечер за жителите и гостите на квартал „ Дружба “ в София по надпис „ Зелено кино за зелена Дружба “ .  Събитието се организира на 14 септември на брега на Дружбенското езеро и имаше благородната идея за набиране на средства за озеленяване на градинката при блок 506 в квартала. Гостите на събитието подариха от сърце 656,86 лв..
„ Да пазим, съхраняваме и сътворяваме, това е персонална отговорност на всеки от нас – природата е за всички ни и за поколенията след нас. “, сподели Петър Ризов, шеф на NET1, който изрази насладата си от готовността на хората да се включват в сходни начинания и разгласи, че Телекомът ще удвои събраната сума, с цел да бъдат засадени повече нови дръвчета.
От името на „ Фондация 77 “, сътрудник на събитието, Никола Рахнев, основател на самодейността „ Когато станем 100 000 – ще посадим гора “, поздрави жителите и гостите на квартала и NET1 за самодейността, като съобщи: „ Изключително признателни сме на NET1 за протегнатата ръка и за положителното, което вършим дружно, да покажем на хората какъв брой е значимо да се грижим, да бъдем виновни и да водим живот в естетика с природата, както и че всички ние вършим света, в който живеем и дружно можем всичко. За нас е наслаждение да създадем Дружба по-зелена и по-красива “.
Вечерта мина с доста страсти за деца и възрастни. В програмата на зелената киновечер  бяха включени разнородни еко интензивности, „ Детски теоретичен клас “, прожекция на научното шоу „ Теория на нелепостта “ и кино лентата „ Зелените герои на Джеки Чан “, предоставени от колегата на събитието National Geographic. Всеки дарил средства получи подарък от NET1 и сътрудниците на събитието –  тениски, шапки, чаши, раници, фризбита и други
С лотария бяха изтеглени специфичните награди – лещи за телефон от National Geographic, дръвчета от Gorata.bg, девет тримесечни абонамента за мобилната телевизия на NET1 – PoketTV и огромната премия едногодишен абонамент за PoketTV.
Датата на засаждането на новите дръвчета, които ще бъдат закупени със средствата събрани от зелената самодейност, ще бъде оповестена в допълнение, а всеки искащ ще може да се включи непринудено в залесяването.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР