Софийският районен съд (СРС) отложи първото разпоредително заседание срещу Владимир

...
Софийският районен съд (СРС) отложи първото разпоредително заседание срещу Владимир
Коментари Харесай

Владо Плацентата иска делото му да започне бързо

Софийският областен съд (СРС) отсрочи първото разпоредително съвещание против Владимир Стоянов, станал прочут като Владо Плацентата. Причината е, че той не е получил обвинителния си акт в избрания от закона период - до една седмица преди съвещанието. Плацентата е получил обвинителния акт едвам през вчерашния ден.

Владимир Стоянов-Плацентата още веднъж пристигна в правосъдната зала с забрадка на лицето, която отхвърли да смъкна даже пред правосъдния състав. Той настояваше още през днешния ден делото против него да стартира и съобщи, че не желае другите страни да чакат единствено поради него. Плацентата показа в писмен тип и мнението си по всички точки, които се разискват в разпоредителното съвещание. На влизане в правосъдната зала той бе безапелационен, че е почтен, само че законът е против него.

Отлагането на съвещанието се наложи и поради отсъствието на юриста на лекар Албена Гагова. Адвокатът се оказа зает по друго дело.

Съдебният състав с ръководител Петя Топалова отсрочи делото за 22 март.

Припомняме, на 1 юли 2017 година Владимир Стоянов-Плацентата преби здравно лице в столичната болница " Шейново " минути откакто стана татко.

Той не се поинтересувал от положението на брачната половинка и детето си, а нападателно упорствал да вземе плацентата на новороденото си бебе. След отхвърли на лекарката да му даде плацентата, защото по тази причина си има написана процедура, Стоянов преби доктор Албена Гагова. Тя беше в тежко положение в продължение на дни.

Побоят над доктор Гагова стана мотив за голям брой митинги на лекари, пациенти и организации, които се оповестиха срещу експанзията против медиците. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР