Софийският районен съд остави в ареста Владимир Стоянов, обвинен в

...
Софийският районен съд остави в ареста Владимир Стоянов, обвинен в
Коментари Харесай

Мъжът, обвинен за нападението над лекарка в „Шейново”, е известен като Владо Плацентата

Софийският областен съд остави в ареста Владимир Стоянов, упрекнат в нападението на лекарка в болница " Шейново ".

След побой на 1 юли доктор Албена Гагова е с комоцио, строшен нос и раздрана джука. Пребита е поради отвод незабавно да съобщи плацентата на преди малко родила жена – брачната половинка на Стоянов.

Пред съда Стоянов съобщи, че няма никакви доказателства против него. Той скри лицето си като покри главата си с найлони при влизането и излизането от правосъдната зала.
Обвиняемият изиска по-лека мярка за неотклонение, защото има бебе. Пред съда обаче натежда демонстрираната грубост на нападението над лекарката. В моента против него има две други висящи производства.

От през вчерашния ден обществените мрежи изобилстват от свидетелски разкази на пациенти на нападнатата доктор Гагова – за положителното й отношение. А нейни сътрудници през днешния ден проведоха митинг против насилието. Символично медиците излязоха пред " Шейново ", с цел да се опълчват на насилието.

Обвиненият в нападението Валидим Стоянов е прочут към този момент като Владо Плацентата.

През 2014 година той почнал да посещава Биологическия факултет на Софийския университет, където записал мгистратура по генно и клетъчно инженерство.
Университетът акцентира, че не носи отговорност за държанието на възпитаниците си.

Ръководителят на магистърската стратегия доцент Светослав Димов го дефинира като несъвършен студент, който има вяра, че прави просвета.

„ Към преподавателите си, което не му прави чест, се отнасяше като към равни и мислеше, че е на тяхното равнище. С сътрудниците си, не мога да кажа, само че имаха проблеми. Например имат обща поща, на която да им се пращат материали. Той неколкократно им сменяше паролата или им изтриваше имейлите с материалите”, спомня си доцент Димов.

От полемика във „ Фейсбук” излиза наяве, че измежду състудентите си Стоянов е прочут като Владо Плацентата.

Колегите му се възмущават от разказите му за заледяване на кучета и котки. В персоналния му уебсайт попадаме на логаритъм за заледяване на организми, с цел да бъдат съживени след време.

В интернет плацентата се смята за източник на безконечната младост и здраве. Дори има клипове за предписания – по какъв начин се готви и яде.

У нас плацентата се третира като биологичен боклук. Ако родителите желаят да употребяват плацентата, би трябвало да показват подписан контракт с лицензирана стволова банка.

Утре пациенти и други съпричастни провеждат цивилен митинг пред „ Шейново”.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР