Софийският районен съд не успя да даде ход на делото

...
Софийският районен съд не успя да даде ход на делото
Коментари Харесай

Съдът не можа да даде ход на делото срещу Владо Плацентата

Софийският областен съд не съумя да даде ход на делото за нападението против лекар Албена Гагова от болница „ Шейново " от средата на предходната година, оповестява БНР.

Прокуратурата упрекна за това Владимир Стоянов, станал известен като Владо Плацентата, а в обвинителния акт е записано, че той е станал нападателен, тъй като лекар Гагова отказала да даде плацентата на новороденото му дете. Случаят е от юни 2017 година.

Причината за неуспеха на старта на делото е полученият късно от Стоянов обвинителен акт. Пред съда той заявява, че това не е проблем за него, подготвил се е и не желае да бави процеса. Делото въпреки всичко нямаше и поради отсъствието на главния юрист на доктор Албена Гагова.

Първо пред съда, а по-късно и пред публицистите, Стоянов показа шест страници мнение, което доказвало, че е почтен. Както и по време на други правосъдни съвещания, свързани с ограниченията му за неотклонение, Владимир Стоянов пристигна и остана в правосъдната зала с здравна маска на лицето. Доктор Албена Гагова резервира безмълвие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР