Софийският окръжен съд остави в ареста дрогирания шофьор, който два

...
Софийският окръжен съд остави в ареста дрогирания шофьор, който два
Коментари Харесай

Дрогираният, прегазил жена: Вие, медиите, срутихте целия ми живот

 Софийският областен съд остави в ареста дрогирания водач, който два пъти прегази жена в центъра на Самоков. На 12 юни 24-годишният Виктор Делигълъбов блъсна 49-годишна жена на паркинг в града.

Защитата му твърди, че обвиненият има психологично нервно разстройство и хистерия. Пред няколко години е претърпял злополука в Нидерландия, след което е развил психологичните проблеми, от които към момента се лекува.

Адвокатите на Виктор показаха SMS-кореспонденция с неговия татко, която доказвала, че по времето на случая клиентът им въобще не е схванал, че е блъснал човек с автомобила си.

Прокуратурата съобщи, че е намерила отпечатъци върху скоростния лост, а камерата за задно виждане и парктроникът на автомобила са били в редовност, съобщи Bulgaria ON AIR.

Според прокуратурата няма по какъв начин Виктор Делигълъбов да не е схванал, че е блъснал човек.

В кръвта на обвинения са открити следи от кокаин и канабис, твърди обвиняването. Според отбраната на Виктор той не е напуснал местопроизшествието, а просто е преместил автомобила си.

" Много ясно, че скърбя за случая, само че вие ми срутихте целия живот. Не съм избягал ", обърна се Делигълъбов към публицистите.

Близки и сътрудници на потърпевшата жена се събраха пред правосъдната зала в Софийския областен съд. Те упорстват за тежко наказване за Виктор Делигълъбов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР