Софийският маратон е в програмата на NN Running Team през

...
Софийският маратон е в програмата на NN Running Team през
Коментари Харесай

Състезатели от първия в света професионален отбор по бягане пристигат за маратона в София

Софийският маратон е в програмата на NN Running Team през 2017 и 2018 година

NN Running Team събира на едно място най-хубавите бегачи на дълги дистанции в света. Елиуд Кипчоге - международен рекордьор и олимпийски първенец, Кенениса Бекеле – победител в чикагския маратон от 2016 година, Флорънс Киплагат и холандската спортистка Абди Нагай са единствено някои от имената на шейсетте спортиста, които вземат участие в тима. NN Running Team дебютира за първи път като тим на маратона в Ротердам на 09.04.2017 година
Подкрепяният от NN и Nike тим по тичане ще вземе присъединяване в 150 надпревари по целия свят за да наложи по-професионален и по-иновативен взор върху тази спортна дисциплинираност. Събирането в един тим най-хубавите спортисти - млади африкански и европейски гении, дава опция на всички спортисти да се допрян до знанията и опита, които движат развиването на леката атлетика в днешния свят.
От 2015 година NN Group е спонсор на десетки спортни събития в Европа и Япония, в това число на спортния маратон в Ротердам, маратона " Наха " в Япония, и маратона Nationale-Nederlanden San Silvestre Vallencana в Мадрид.
В България NN е сътрудник на детските двукилометрови съботни бягания на 5kmrun – NN Kids Run, които се организират всяка последна събота на месеца в Южен парк, София. В партньорство с 5kmrun NN провежда и своите фамилни бягания в София, Варна, Бургас и Пловдив.
Предстоящи дати на фамилните бягания на NN България са:
• Варна – 14 октомври, Морска градина (под Летния театър), 10:00 ч.
• София – 21 октомври – Южен парк (паметника с птиците след централния вход), 10:00 ч.
NN България кани всички искащи се да се включат в идните бягания и да поддържат дейния метод на живот и общуването в фамилията.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР