Софийският маратон е в програмата на NN Running Team и

...
Софийският маратон е в програмата на NN Running Team и
Коментари Харесай

Атлети от NN Running Team печелят Софийския маратон

Софийският маратон е в програмата на NN Running Team и през 2018 година

Самсон Барнао (Кения), който е част от първия професионален тим по тичане в света – NN Running Team, е златният медалист от 34-то издание на провелия се през вчерашния ден (15.10) Софийски маратон. Кениецът се оказа най-бързият участник в класическата отдалеченост на 42 км и справедливо сграбчи златното отличие. Освен, че претърпя лек случай по трасето, само че без значение от това финишира първи, първенецът усъвършенства и върха на трасето с близо една минута и завоюва спомагателен награден бонус. Специално за NN спечелилият показа: " Чувствам се доста благополучен, присъединяване в маратона на София ме затрудни повече от нормалното, само че пък в действителност се забавлявах. "

С орден от Софийския маратон си потегли и различен представител на NN Running Team – Виталис Квемой (Уганда), който сграбчи бронзовият орден и почетното трето място в 42-километровата конкуренция.

За NN Running Team:

NN Running Team събира на едно място най-хубавите бегачи на дълги дистанции в света. Елиуд Кипчоге - международен рекордьор и олимпийски първенец, Кенениса Бекеле – победител в чикагския маратон от 2016 година, Флорънс Киплагат и холандската спортистка Абди Нагай са единствено някои от имената на шейсетте спортиста, които вземат участие в тима.
NN Running Team дебютира за първи път като тим на маратона в Ротердам на 9 април 2017 година
Подкрепяният от NN и Nike тим по тичане ще вземе присъединяване в 150 надпревари по целия свят за да разпространява бягането като спорт и да наложи по-професионален и новаторски взор върху тази дисциплинираност.

От 2015 година NN Group е спонсор на десетки спортни събития в Европа и Япония, в това число на спортния маратон в Ротердам, маратона " Наха " в Япония, и маратона Nationale-Nederlanden San Silvestre Vallencana в Мадрид.

В България NN е сътрудник на детските двукилометрови съботни бягания на 5kmrun – NN Kids Run, които се организират всяка последна събота на месеца в Южен парк, София. Два пъти годишно, в партньорство с 5kmrun, NN провежда и фамилни бягания - NN Family Run в София, Варна, Бургас и Пловдив, за да поддържа дейния метод на живот и общуването в фамилията.

Предстоящи дати на фамилните бягания на NN България са София – 21 октомври – Южен парк (паметника с птиците след централния вход), 10:00 ч.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР