Софийският градски съд задържа за постоянно в арестасъдията от ТърговищеМирослав

...
Софийският градски съд задържа за постоянно в арестасъдията от ТърговищеМирослав
Коментари Харесай

Съдията Митев, спипан с 5 бона подкуп, чу най-лошата новина!

Софийският градски съд задържа за непрекъснато в арестасъдията от ТърговищеМирослав Митев, задържан преди дни с рушвет.Той беше хванат сбелязани пари, поискани от обвинен по негово дело.

Определението предстои на обжалване.

По време на съвещанието обвиненият Митев изиска по-лека мярка за неотклонение и сподели, че няма да извърши закононарушение или да осуети следствието. Прокуратурата желаеха задържане под стража, съобщи БЛИЦ.

При следствието са билиизползвани специфични разследващи средства.

С ъдияМирослав Митев бе арестуван с5000 лв. в Търговище . Според първичната версия, той самичък е потърсил подсъдимия по дело за побой, от който е взел парите.

Парите са били, с цел да може Окръжният съд в Търговище данамали присъдата на мъжа по дело за побой над служител на реда, получена на първа инстанция.

Той бил и в изпитателния период на условно наказване, което щяло да се добави дейно към бъдещата присъда. На първа инстанция тя била над година затвор, съдията го уверявал, че ще стане едвам няколко месеца.

Днес арбитър Митев бедоведен в здравна маска на лицето.

Сигналът билподаден от самия пострадал в ГДБОП, които уведомил и Антикорупционната комисия, уточни нейният началник Антон Славчев. Оттам незабавно почнали дейности по делото и откакто подсъдимият получил белязаните пари, антимафиотите го задържали.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР