Софийският градски съд върна в ареста двамата афганистанци, обвинени в

...
Софийският градски съд върна в ареста двамата афганистанци, обвинени в
Коментари Харесай

Вижте бежанците, които насилиха сираче в София, съдът ги върна в ареста

Софийският градски съд върна в ареста двамата афганистанци, упрекнати в изнасилването на 17-годишно момиче в София. Заради персонални детайлности, свързани с закононарушението, днешното съвещание се организира при закрити врата, съобщи Нова телевизия.  

Веднага откакто решението на магистратите бе прочетено, двамата мигранти, които са на 16 и 17 години, бяха арестувани. Мустафа Х. и Лахаб Ю. са нападнали 17-годишното момиче, което е сирак и живее в дом за деца без родителска грижа, в региона на общежитието във Военна рампа, където са настанени предишния вторник.

Младежите са претенденти за бежански статут и леговище. Те завлекли жертвата си в изоставена постройка, намираща се покрай кръстовището сред улиците " Първа Българска войска " и ул. " Шлосер ". Там заплашили момичето с нож, изнасилили го, а по-късно избягали.

Два дни по-късно са били арестувани. Повдигнати са им обвинявания, а Софийският областен съд постанови ограничения за неотклонение " Надзор от контрольор от Детска педагогическа стая ". От прокуратурата обаче апелираха това решение и настояха, макар възрастта на хипотетичните причинители, те да останат в ареста.  Момчетата от Афганистан настояват, че са си платили и актът e бил непринуден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР