Софийският градски съд ще гледа мярката на 33-годишния Валентин Атанасов,

...
Софийският градски съд ще гледа мярката на 33-годишния Валентин Атанасов,
Коментари Харесай

Съдът решава дали да остави в ареста обвинения за блудство в столично училище

Софийският градски съд ще гледа мярката на 33-годишния Валентин Атанасов, който бе упрекнат за блудничество с две деца в столичното 17-о Средно учебно заведение в кв. „ Западен парк “, оповестиха от съда.

Мъжът бе арестуван на 18 май след сигнал на родители за непочтено държание от негова страна. Вчера задържането му беше удължено с прокурорско разпореждане за 72 часа.

Обвинението против него планува наказване "лишаване от независимост " от 5 до 20 години. Децата са разпитани в "синя стая " с присъединяване на психолог и пред арбитър. От прокуратурата обясниха, че лицето признава за осъществените блудствени дейности, само че по друг метод показва случилото се. Мъжът има остарели престъпни регистрации за закононарушения като обири, само че няма данни различен път да е правил сходни дейности.

Задържаният е имал регламентиран достъп до учебното заведение, защото е имал договорни връзки с компания, която прави доставки в учебното заведение. Мярката ще се гледа в зала 5 на Софийски градски съд от 12.00 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР