Софийският градски съд (СГС) осъди Герман Костин, обвинен в убийството

...
Софийският градски съд (СГС) осъди Герман Костин, обвинен в убийството
Коментари Харесай

Убиецът на детето в куфара осъден на доживотен затвор

Софийският градски съд (СГС) осъди Герман Костин, упрекнат в убийството на 5-годишния Никита Плотников, на пожизнен затвор без право на подмяна, съобщи организация БГНЕС.

По-рано прокуратурата изиска пожизнен затвор за Герман Костин поради убийството на 5-годишното дете, чието тяло бе открито в куфар край село Пасарел през 2015 година

През месец май 2015 година прокуратурата задържа и упрекна Герман Костин за умишленото ликвидиране на 5-годишния Никита .

По забрадка, с която било увито детето, проверяващите откриха ДНК-материал, който е проучен и експертиза заключи, че е повече от 100% несъмнено, че този материал е оставен от Костин.

Другите доказателства, които са събрани, са записи от камерите на АПИ, които са го снимали по какъв начин кара към мястото на осъществяване на закононарушението. Засичане на мобилния му телефон сподели, че той се е намирал в региона по същото време.

Смъртта на детето е настъпила в резултат на задушаване .

Самият Костин тогава не даваше пояснения пред проверяващите и не призна виновността си. Майката на починалото дете е била съучастник с Герман Костин във компания за недвижими парцели.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР