Софийският градски съд се подигра брутално с усилията на МВР

...
Софийският градски съд се подигра брутално с усилията на МВР
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Съдът се изгаври жестоко с МВР, пусна опасна мутра от ареста!

Софийският градски съд се подигра брутално с напъните на Министерство на вътрешните работи да се оправи с бандитизма. Поредният образец на подигравка с напъните на профилираните полицейски сили е решението на магистратите с черни тоги да пуснат от ареста Иван Турчина против смешната парична гаранция от 5000 лв.. Припомняме, че преди към два месеца Турчина, Мишо Коня и Митко Черния бяха зрелищно задържани посред столичния квартал " Люлин " след спецакция на Столична дирекция на вътрешните работи и Групово дело Национална полиция по съмнение, че са ограбили мъж в " Илиянци ".

По време на следствието стана ясно, че бандитите са издебнали жертвата си, до момента в който се качва в автомобила си, разрушили са стъклото на возилото и са пребили водача. След което са отмъкнали от него над 20 хиляди лв..

Благодарение на бързите дейности на полицията крадците са арестувани минути след закононарушението, което са направили. Закопчаните са неведнъж за разнообразни незаконни действия, само че добре стимулирани съдии с лека ръка са им прибирали свободата. Черния, Турчина и Коня са обект на досъдебно произвеждане по наблюдаване на прокуратурата.

Събраните досега доказателства очевидно не са трогнали съдиите, които са изкарали Турчина от Следствения арест против една четвърт от сумата за обира.

Мотивът за стартирането му е банален и до болежка прочут - юристът на обвинения посочил болничен лист.

Излиза, че когато би трябвало да се правят закононарушения едни подсъдими са в съвършена кондиция, а в други хленчат като девици в килиите.

От подозрителното решение на съдиите постоянно лъха на корупция. Те обаче се усещат недосегаеми в баровските си къщи и очевидно гледат с пренебрежение на напъните на българската полиция и прокуратура да се оправи с мутрите.

Ивайло КРАЧУНОВ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР