Софийският градски съд постанови доживотна присъда за наркозависимия Кристиян Гочев,

...
Софийският градски съд постанови доживотна присъда за наркозависимия Кристиян Гочев,
Коментари Харесай

Доживотна присъда за Кристиян Гочев, убил майка си и дядо си в жилищен блок

Софийският градски съд постанови доживотна присъда за наркозависимия Кристиян Гочев, който умъртви по изключително нечовечен метод майка си и дядо си в столичния квартал " Хаджи Димитър ".

В рамките на извършено кратко произвеждане пред Софийски градски съд Гочев се е признал за отговорен. В сходство с наредбите на Наказателния кодекс наказването против Гочев е редуцирано на 30 години " отнемане от независимост ".

Припомняме, двойното ликвидиране беше осъществено на 25 юли 2016 година в апартамент в жилищна постройка в столичния квартал " Хаджи Димитър ".

На 28 юли органите на реда стартират издирването на хипотетичния причинител - Кристиян Гочев , който е наследник на починалата жена и внук на убития мъж.

 Задържаха 27-годишния софиянец, обвинен за двойното ликвидиране в
Задържаха 27-годишния софиянец, обвинен за двойното ликвидиране в " Хаджи Димитър "

Открит е в гората край Лукорско

На 29 юли Кристиян е открит и арестуван от полицията след претършуване на територията на Лукорско, в това число и на близката гориста околност.

В края на идващия месец август Гочев направи цялостни признания, споделяйки и ужасяващи елементи от двойното ликвидиране.

 Разследват двойното ликвидиране в
Разследват двойното ликвидиране в " Х. Димитър " след експертизата на психиатрите

Освидетелстват 27-годишния мъж

Според решението на съда все още на осъществяването на убийството Кристиян е бил наркозависим. Това обуславяло извънредно конфликтното му държание с околните му. Между членовете на фамилията постоянно възниквали кавги поради непрекъснатите искания на наказания за пари към майка му. Той дори разпродавал нейни движимости, с цел да си обезпечи средства за опиати.

В деня на двойното ликвидиране Кристиян още веднъж се скарал тежко с майка си. Спорът още веднъж бил за пари. Тогава Гочев нападнал майка си с мачете и нож, нанасяйки ѝ 45 прободни и порезни рани по главата и цялото тяло. Докато нанасял ударите притискал тялото й към земята, вследствие на което предизвикал двустранно строшаване на ребра и гръдната кост. След настъпването на гибелта, наказаният отстранил очните ябълки и част от кожата на гърба на майка си.

 Двойният палач Гочев рязал очите на майка си, желал да пече месо от гърба й
Двойният палач Гочев рязал очите на майка си, желал да пече месо от гърба й

Той разбирал постъпките си

Докато правил тези дейности, дядото на причинителя влезнал в стаята, обезпокоен от мощния звук. Тогава Гочев нападнал и него като при събарянето му на земята му предизвикал двустранно строшаване на всички ребра и му нанесъл удар с точило в дясното око, проникващо в черепната празнина и увреждащо мозъка.

След двойното ликвидиране Гочев пренесъл телата на жертвите в една от стаите и присъединил електрическа печка, с цел да форсира процеса на разложение. На идващия ден направил опит да прикрие следите от закононарушението, като почистил жилището.

Престъплението беше разкрито на 28 юли 2016 година при посещаване на чиновници на полицията, които желали да върнат на Гочев изгубената му персонална карта.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР