Софийският градски съд остави в ареста Пламен Шляпашки и Георги

...
Софийският градски съд остави в ареста Пламен Шляпашки и Георги
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвинените за жестокото убийство на мъж и жена

Софийският градски съд остави в ареста Пламен Шляпашки и Георги Нанчев, които са упрекнати за убийството на Йордан Атанасов и брачната половинка му Мариана.

Вижте и още във видеото.

Съдия Атанас Атанасов дефинира убийството като извънредно смело и брутално, а Шляпашки и Нанчев като рискови и непредвидими. В правосъдната зала стана ясно, че един етикет е бил първият ключ, насочил проверяващите към причинителите на двойното ликвидиране.

Останките от телата на двете жертви са били в 3 80-литрови бели бидони, създадени в Румъния, а всеки е бил със собствен сериен номер. На един от бидоните обаче има етикет, по който проверяващите се ориентират в кой магазин тези бидони са били продадени. Отиват в магазина, а там шефката разпознава и своя почерк в този етикет.

Чрез компютърната система излиза наяве, че бидоните са купени на 14 юли сутринта. От видеонаблюдението виждат, че двама мъже с автомобил са пристигнали да закупят тези бидони. По номера на автомобила откриват, че той е благосъстоятелност на Пламен Шляпашки и тогава се насочват към двамата като обвинени.
 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР