Софийският градски съд остави в ареста охранителя Викторио Александров, обвинен

...
Софийският градски съд остави в ареста охранителя Викторио Александров, обвинен
Коментари Харесай

Постоянен арест за Викторио Александров

Софийският градски съд остави в ареста охранителя Викторио Александров, упрекнат в убийството на жена си и детето им, както и в насила на таксиметров водач, който отвлякъл с оръжие.

С наведена глава и безмълвие той отговори на въпросите на публицистите какво го е подтикнало да извърши тежките закононарушения. По-късно пред арбитър Александров съобщи, че не помни какво тъкмо се е случило: " Не мога да допускам, че съм го направил аз. Съжалявам за всяко едно мое деяние ".

По думите му е избухнал скандал сред него и брачната половинка му Дарина, която не му е дала да вземе детето: " Следващото, което помня, е, че тичам. Бях с револвер ".
Викторио Александров: Не мога да допускам, че съм го направил аз Съдът взема решение дали да остави в ареста 26-годишния мъж, упрекнат за убийството на приятелката си и 1-годишното им дете
А какво се е случило край Долни Богров, където бяха открити той и смъртоносно простреляното момиченце? " Видях светлина, чух викове. Нямам спомен какво стана. Никога не съм наранявал щерка си ", съобщи обвиненият.

Той беше с превръзка на главата поради несполучлив опит за самоубийство.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР